ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ DAIKIN ALTHERMA ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
ΜΑΥΡΑΝΟΥΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Η εταιρεία μας τα τελευταία χρόνια έχει υλοποιήσει με επιτυχία πάρα πολλές εγκαταστάσεις αντλιών θερμότητας με το κορυφαίο σύστημα DAIKIN ALTHERMA, ενώ παράλληλα είναι η μοναδική στην ευρύτερη περιοχή που διαθέτει ειδική συσκευή ανίχνευσης βλαβών (security checker). Αυτή η μεγάλη μας εμπειρία, σε συνδυασμό με την εμπιστοσύνη τόσο των πελατών μας όσο και της εταιρείας DAIKIN, μας καθιστούν αποκλειστικό συνεργάτη της τελευταίας για το δίκτυο θέρμανσης και κλιματισμού και μέλος του δικτύου Blue Dealer, μία θέση που αποτελεί αφενός θέση ευθύνης και αφετέρου θέση υπεροχής.

Πώς λειτουργούν οι αντλίες θερμότηταςDaikin Altherma

Οι αντλίες θερμότητας μεταφέρουν θερμότητα από το ένα περιβάλλον στο άλλο, μέσω του ψυκτικού μέσου. Στη λειτουργία ψύξης, μεταφέρουν τη θερμότητα από το δωμάτιο ή τον εσωτερικό χώρο στον αέρα του περιβάλλοντος, ψύχοντας έτσι τον εσωτερικό χώρο.

​Στην αντίστροφη λειτουργία, αντλούν τη λανθάνουσα θερμότητα από τον αέρα του περιβάλλοντος (ακόμα κι όταν η εξωτερική θερμοκρασία είναι -20 °C) και τη μεταφέρουν στο εσωτερικό για τη θέρμανση του χώρου.

Αποδοτικότητα αντλιών θερμότητας Daikin Altherma

Η αποδοτικότητα των αντλιών θερμότητας φθάνει το 300%. Αυτό σημαίνει ότι για κάθε μονάδα ενέργειας που χρησιμοποιεί η αντλία θερμότητας κατά τη λειτουργία της, παράγονται τρεις ή περισσότερες μονάδες θερμότητας που χρησιμοποιούνται στο κτίριο.

Επειδή οι αντλίες θερμότητας λειτουργούν αντλώντας τη διαθέσιμη θερμότητα από τον αέρα του περιβάλλοντος, είναι πολύ πιο αποδοτικές και από τα πλέον αποδοτικά συστήματα θέρμανσης ορυκτών καυσίμων. Οι δε αντλίες θερμότητας της Daikin με τεχνολογία inverter είναι ιδιαίτερα αποδοτικές για όλα τα είδη θέρμανσης εσωτερικού χώρου.

Οι ολοκληρωμένες λύσεις αντλίας θερμότητας για ψύξη και θέρμανση του κτιρίου έχουν ως επιπλέον πλεονέκτημα τη μικρότερη αρχική επένδυση, καθώς και την απλούστερη λειτουργία και συντήρηση.

Πλεονεκτήματα των αντλιών θερμότητας Daikin Altherma

  • Εξοικονόμηση ενέργειας έως 70% - Υψηλός βαθμός απόδοσης
  • Συμβατή με όλα τα συστήματα θέρμανσης, ενδοδαπέδια θέρμανση, θερμαντικά σώματα – καλοριφέρ και Fan Coil.
  • Εύκολη προσαρμογή σε όλες τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις.
  • Μπορεί να συνδυαστεί με συστήματα ηλιακής υποβοήθησης θέρμανσης, για ακόμη μεγαλύτερη οικονομία.
  • Ψύξη, θέρμανση & ζεστό νερό σε ένα κοινό σύστημα.
  • Φιλικές προς το περιβάλλον - Δεν εκπέμπουν καυσαέρια.
  • Ελάχιστες παρεμβάσεις σε εσωτερικούς χώρους. Δεν χρειάζονται καμινάδες καθώς και δεξαμενές - αποθήκες καυσίμου.
  • Πλήρης έλεγχος του συνόλου της εγκατάστασης.
  • Απλή ρύθμιση και χειρισμός του συστήματος, μέσω απομακρυσμένων χειριστηρίων.
  • Αντιπαγετική προστασία, πλήρης προστασία του συστήματος από υπερθέρμανση, έλλειψη νερού κ.λπ.

Ποιο σύστημα Daikin Altherma να επιλέξω;

Η σειρά DAIKIN ALTHERMA περιλαμβάνει επιλογές υψηλών και χαμηλών θερμοκρασιών, για τις ανάγκες κάθε είδους κατοικίας, νεόδμητης ή παλαιάς, μεγάλης ή μικρής. Επιπλέον, η νέα σειρά Daikin Altherma Flex παρέχει μια μοναδική λύση αντλίας θερμότητας για πολυκατοικίες και συγκροτήματα κατοικιών. Ενημερωθείτε παρακάτω για τη λύση που ταιριάζει στη δική σας κατοικία και στις δικές σας ανάγκες.

Επιλέξτε το προϊόν που σας ενδιαφέρει κάνοντας κλικ στο αντίστοιχο εικονίδιο για περισσότερες πληροφορίες.